Normal_rvdm20170829032hires

Het Centrum voor mammacare van Medisch Spectrum Twente wordt op dinsdag 31 oktober 2017 om 19.00 uur officieel geopend. Het Centrum voor mammacare is er voor alle patiënten met borstproblematiek of borstkanker. Dit meldt Medisch Spectrum Twente.

Het Centrum voor mammacare bevindt zich in de mooie Poliklinieken MST Oldenzaal. Patiënten kunnen daar rekenen op de beste zorg in een prettige omgeving. Een speciaal samengesteld team van zorgverleners behandelt de patiënten vanuit verschillende vakgebieden voor een snelle en deskundige diagnose waarna de behandeling kan starten.
 
Na de opening krijgen patiënten en publiek de gelegenheid om het Centrum voor mammacare uitgebreid te bekijken. De zorgverleners geven die avond een kijkje in de keuken van de zorg waarvoor patiënten op deze bijzondere locatie terecht kunnen. Ook is er informatie over uiterlijke verzorging en revalidatie. De avond wordt besloten met een drankje en een hapje. Om hierbij aanwezig te zijn is aanmelden wel noodzakelijk: www.mst.nl/opening. 
 
Door: Redactie Nationale Zorggids