Open Huizen Dag: beleef impact van Ronald McDonald Huis van dicht bij

Twaalf Ronald McDonald huizen en vakantiehuizen openen op 28 februari 2024 hun deuren voor buurtbewoners, sponsors, donateurs, overige relaties en geïnteresseerden die en kijkje willen komen nemen. Dit meldt het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Er zijn elf Ronald McDonald Huizen verspreid door het land, waar families met een kind in het ziekenhuis in een huiselijk omgeving kunnen verblijven. Dan zijn ze even uit het ziekenhuis, maar ook zo weer in de kamer van hun kind. Ook heeft het Kinderfonds drie (aangepaste) vakantiehuizen waar gezinnen met een zorgintensief kind kunnen uitrusten.

Vrijblijven inlopen op Open Huizen Dag

Op de ‘Open Huizen Dag’ op 28 februari biedt het Ronald McDonald Kinderfonds buurtgenoten, betrokkenen en geïnteresseerden de unieke kans om een kijkje te nemen in negen huizen en drie vakantiehuizen. Ze ervaren er gastvrijheid, leren de vrijwilligers kennen en kunnen de impact van een Ronald McDonald Huis van dicht bij meemaken. Binnenlopen is geheel vrijblijvend. Wil je weten of er bij jou in de buurt een huis of vakantiehuis is? Dat vind je op de pagina van de Open Huizen Dag.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky
Afbeelding: Ronald McDonald Kinderfonds