Normal_logo_logo_logo_logo

Niet minder dan negen keer genomineerd zijn voor de nationale Veiligvoedsel.nl Awards. Het overkwam Interzorg uit Drenthe. Een bus vol Interzorg-medewerkers toog op 28 januari naar Vianen. En met resultaat: door hun enthousiasme en goede werk sleepten ze twee landelijke prijzen in de wacht, waaronder die van de nieuwe categorie ‘Beste Kleinschalig Wonen'.

Voedsel, het is één van de eerste levensbehoeften. Daarmee ook één van de basisonderdelen die meer dan goed moet zijn, zeker in een zorgorganisatie. Interzorg zet daarom standaard hoog in om niet alleen kwaliteit van zorg, maar ook kwaliteit op het gebied van voeding te leveren. Dat wierp eerder al haar vruchten af: op rij behaalden alle locaties en afdelingen van Interzorg het Keurmerk Veiligvoedsel.nl en won zij diverse Veiligvoedsel.nl Awards, waaronder die van Beste Zorggroep 2015. Dit jaar zijn Interzorg als zorggroep én een aantal van haar locaties weer voor deze prestigieuze  awards genomineerd. Zij zijn daarbij geselecteerd uit 550 zorglocaties, verspreid over heel Nederland.

Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2016 op donderdag 28 januari in Vianen, was het zover: de prijsuitreiking voor de beste zorglocaties, verdeeld over zes categorieën. En Interzorg viel daarbij met twee awards in de prijzen! Een heel jaar lang mag Interzorg Kornoeljehof, De Spar zich de beste van heel Nederland noemen in de nieuwe categorie ‘Beste Kleinschalig Wonen’. Interzorg De Hullen, Koopmanshuus sleepte de award in de wacht voor ‘Beste Zorgafdeling’. 

Roelof Bos, facilitair verantwoordelijke, was erbij in Vianen: “Wat is dit weer een geweldige bekroning van het werk van alle collega’s! Van de in totaal zes te winnen awards, hebben we er twee gewonnen! Hier word ik enorm blij van en dit is echt iets wat we met z’n allen hebben gedaan. Ik ben trots op iedereen binnen Interzorg die, mede door de enorme inzet, verantwoordelijk is voor dit prachtige resultaat", aldus een enthousiaste Roelof. 

Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor werkbare voedselveiligheid op basis van het juiste gedrag van medewerkers. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl in 2005 is een zorgorganisatie in staat aan haar cliënten haar kwaliteit te tonen. De cliënten en afnemers krijgen hierdoor de door velen verlangde garantie voor veilig en lekker eten.

©Nationale Zorggids