Webinar over gezond op weg naar je pensioen

Hoe ga je bevlogen en gezond op weg naar je pensioen? Wat betekent ‘duurzame inzetbaarheid’? Wat zijn de voorwaarden om vitaal de eindstreep van je werkzame leven te halen? Deze vragen kwamen aan bod in een webinar voor werkgevers van Pensioenfonds ABP. Tinka van Vuuren, hoogleraar bij de Open Universiteit, was een van de deelnemers. Het webinar is via YouTube terug te kijken. Dat meldt de Open Universiteit.

Nu we steeds later met pensioen gaan, is de vraag hoe je de weg naar die eindstreep aflegt voor iedereen van belang. En dat is niet pas relevant vanaf een bepaalde leeftijd. Feitelijk zou je je die vraag al gedurende je hele loopbaan moeten stellen. Daarom besteedt ABP hier aandacht aan in een van haar webinars voor werkgevers.

Duurzame inzetbaarheid

Tinka van Vuuren is bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement bij de Open Universiteit en senior-consultant Kennis & Consult bij Loyalis. Ze is expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In het webinar van Pensioenfonds ABP geeft ze bevlogen en deskundig antwoord op vragen rond dit onderwerp. Kijk het webinar terug op YouTube (of hieronder) en leer meer over 'duurzame inzetbaarheid', 'doorwerkvermogen' of het 'off boarden' van medewerkers die richting hun pensioen gaan.

Door: Nationale Zorggids