Normal_rss_entry-98097

Ruim een miljoen kijkers stemden dinsdag af op de start van het tweede seizoen van Dokter vs Internet. Het programma van Anita Witzier staat op de vijfde plek in de ranglijst van best bekeken programma's op dinsdagavond.

Volgens Stichting KijkOnderzoek trok het NOS Journaal de meeste kijkers: ruim twee miljoen, gevolgd door de kennisquiz De Slimste Mens, die 1.520.000 kijkers aan zich wist te binden.

In Dokters vs Internet achterhaalt een vast team van huisartsen en een wisselend team van BN'ers wat de aandoening van een patiënt is. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis, de BN'ers hebben een iPad tot hun beschikking. Het team met de meeste juiste diagnoses wint. In de eerste aflevering ging de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen.

Het eerste seizoen van Dokters vs Internet bestond uit drie afleveringen die in december voor Kerstmis waren te zien in de vooravond, maar volgens Mediacourant trokken die afleveringen niet meer dan 880.000 kijkers.

Door: ANP