Normal_zorgverzekeringen_verzameling

Zilveren Kruis Achmea heeft de zorgpremie voor 2014 nog verder verlaagd. Volgens de zorgverzekeraar heeft de Beter Af Selectief polis de laagste zorgpremie voor 2014 tot nu toe. Dat meldt Zorgverzekering.net.

Zilveren Kruis biedt de zorgverzekering aan voor 62,29 euro per maand. Deze premie geldt bij een maximaal eigen risico van 860 euro en is inclusief een collectiviteitskorting van vijf procent. Zorg in het ziekenhuis en hulpmiddelen worden alleen vergoed wanneer de zorg wordt verleend door één van de door Zilveren Kruis geselecteerde zorginstellingen of aanbieders.

Voor spoedeisende hulp zoals tijdens een bevalling kunnen verzekerden terecht in elk ziekenhuis. In geval van ernstige ziekte kan de verzekerde worden doorverwezen naar een ander ziekenhuis dat zich gespecialiseerd heeft in bepaalde zorg.

De Beter Af Selectief polis vergoedt zorg die verleend wordt door zorgaanbieders met wie Zilveren Kruis geen contract heeft afgesloten. Er geldt dan een lagere vergoeding van 70 procent van de gemiddelde kosten van dezelfde zorg bij gecontracteerde zorgverleners.

© Nationale Zorggids