Logo_psy

Met hun behaalde resultaten op het gebied van vaktherapie, heeft i-psy Vaktherapie een prijs gewonnen binnen een interne, zorginhoudelijke competitie. Parnassia Groep organiseert elke twee jaar een interne wedstrijd op het gebied van zorg-innovatie en patiënttevredenheid.

Het oordeel van de jury luidde als volgt: "De vaktherapeuten van i-psy hebben laten zien waar hun specifieke vakkennis en een niet geringe dosis doorzettingsvermogen toe kan leiden; een open atelier waar patiënten naast hun reguliere behandeling volop de tijd en ruimte krijgen om op een andere, creatieve manier met hun psychische klachten leren om te gaan. De open deuren werken voor een moeilijk bereikbare doelgroep drempelverlagend om psychische hulp te zoeken. In samenwerking met professionele curatoren en galeries worden inspirerende tentoonstellingen georganiseerd waar patiëntenkunst wordt vertoond en waar patiëntenkunst ook tot zijn recht komt."

"De uitbreiding van deze succesvolle formule naar andere vestigingen is indrukwekkend. Met het toekennen van een aanmoedigingsprijs krijgt vaktherapie bij i-psy de waardering die het verdient", aldus de jury

Het team heeft een cheque van € 750,- gekregen, te besteden aan zorginhoudelijke ontwikkeling.