'Goud Nederland': nieuwe politieke partij voor goed ouder worden

Nederland heeft een nieuwe politieke partij: GOUD Nederland zet zich in voor goed ouder worden voor iedereen. De politieke partij wordt in de Tweede Kamer vertegenwoordigd door Liane den Haan. Dat meldt Fractie Den Haan.

Gemiddeld zijn inwoners van Nederland 42 jaar oud. In 1975 was dat nog 33 jaar. Het aantal oudere inwoners neemt razendsnel toe. "Het ontbreekt de landelijke politiek echter aan visie op de ouder wordende samenleving. Om die reden is GOUD Nederland opgericht", aldus Liane den Haan.

Solidair

GOUD wil werken aan een samenleving waarin huidige en toekomstige generaties voor elkaar zorgen en solidair zijn met elkaar. Waarin iedereen gelijkwaardig is en tot op hoge leeftijd mee kan blijven doen. GOUD wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden. “Kijk naar de huidige situatie; die is schrikbarend. Ontelbare AOW’ers staan in de kou, daarom is het tijd voor een nieuwe partij”, aldus Liane den Haan.

Constructief

De nieuwe politieke partij is met Liane den Haan vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. De komende tijd zal GOUD zich verder over Nederland verspreiden en uitbreiden. 

Door: Nationale Zorggids