Normal_hand-1030563_960_720

Make a Memory is een organisatie die ouders van ernstig zieke en overleden kinderen de mogelijkheid biedt om geheel kosteloos herinneringsfoto's te laten maken. Ouders vinden hier steun in, ook Mark van Asch. Hij en zijn vrouw verloren vorige maand hun vijfjarige zoon, enkele dagen later werd hun zoon Olaf geboren. Op deze dag maakte Make a Memory foto's om de tijd die zij nog samen hebben gehad, vast te leggen. Dat meldt RTL Nieuws. 

De foto's heeft Mark inmiddels gedeeld op Facebook om te laten zien hoe waardevol het werk van Make a Memory is. “Hoewel wij nog middenin ons rouwproces zitten, hebben we nu al steun aan de mooie foto's die er zijn gemaakt tijdens de laatste momenten dat Arend nog bij ons was. Wij zijn Make a Memory hier erg dankbaar voor.”

Mark wil de organisatie bedanken en is daarom van plan om een gesponsorde fietstocht te maken. Met zijn tocht naar de top van de Franse Mont Ventoux hoopt hij minimaal 2000 euro bij elkaar te fietsen. In een Facebookbericht roept hij op om te sponsoren. Het bericht is inmiddels al ruim tienduizend keer gedeeld. 

©Nationale Zorggids