social media, zorgtotaal

Social media zijn de hype voorbij. In steeds meer organisaties en instellingen maken zij deel uit van de communicatie. Facebookende reumapatiënten, twitterende huisartsen, bloggende zorgvragers, live opererende chirurgen. Een willekeurige opsomming van gebruik van social media op het gebied van gezondheid. Een goede persoonlijke online profilering is belangrijk, ook voor de zorgprofessional. GezondTotaal helpt. Middels een toegankelijke social media training, speciaal voor zorgprofessionals. 

Sterke behoefte naar online handvatten en social media hulp
Simone Levie verzorgde eerder dit jaar namens GezondTotaal de eerste social media training speciaal voor de bij GezondTotaal betrokken deskundigen. Uit onderzoek onder zo’n 50 deskundigen en specialisten bleek dat er sterke behoefte is aan een training omtrent social media. Men ziet de noodzaak en onderkent de kracht, maar hoe er nu mee om te gaan is veelal onbekend terrein. De training was een succes. GezondTotaal biedt in samenwerking met NZG de bezoekers van NZG deze training aan. Maak gebruik van dit inschrijfformulier en ontvang 10% korting!

Twitter quote Judith Doodeman (huidtherapeute):
“De social media training was heel leerzaam en gezellig. Ik ben direct aan de slag gegaan!”

Social media training GezondTotaal geeft inzicht en antwoord
Uit onderzoek en de praktijk blijkt dat veel zorgprofessionals regelmatig stoeien met de mogelijkheden van het internet. Zij zoeken naar antwoorden en inzichten om zichzelf online te profileren en om zo de patiënten en cliënten nog beter van dienst te zijn. Maar wat is de definitie van een goede online profilering en waar moet je als professional rekening mee houden? De training geeft antwoord op wat de kansen, gevaren en valkuilen zijn. Aan de hand van praktische tips en handvatten leert u social media goed en doeltreffend in te zetten.

Twitter quote Erik Laban (plastisch chirurg):
“Zeer leerzame social media training gehad. Veel geleerd, nog veel te doen.”

De training geeft veel inzicht in wat social media zoal (kunnen) betekenen en antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de impact van social media?
  • Hoe kunnen social media bijdragen aan betere dienstverlening en communicatie?
  • Hoe dragen social media bij aan jouw online profilering en exposure?
  • Hoe zet je social media slim in voor betere zichtbaarheid en een groter bereik?
  • Hoe helpen social media je in contact te zijn met je doelgroep?
  • Wat zijn de online trends voor 2013?

Word ook wegwijs in social media en meld u aan

Simone Levie en Michelle Peters verzorgen de training; zij zijn mede initiatiefnemers achter GezondTotaal. Beiden online gepokt en gemazeld en delen hun kennis over de kracht van het internet en social media tijdens de training.

Social media training voor zorgprofessionals
Donderdag 13 juni 2013
13:00 – 16:00 uur
S2M Maarssen


 

© Nationale Zorggids