Normal_ms_fonds

Op zondag 16 november vindt in Expo Houten de Nationale MS Dag plaats. Deskundigen op het gebied van de ziekte multiple sclerose (MS) spreken op de Nationale MS Dag over de nieuwste ontwikkelingen op MS gebied. Zo zal er worden gesproken over nieuwe medicatie, onderzoeksresultaten, patiëntenparticipatie en de psychologische factoren van een chronische ziekte als MS. Dat meldt het Nationaal MS Fonds.

Naast lezingen kunnen bezoekers workshops volgen waarin praktische informatie wordt aangeboden over het omgaan met MS in het dagelijks leven. Daarnaast kunnen de bezoekers kennis maken met (aangepaste) bewegingsmogelijkheden en regionale supportgroepen voor mensen met MS.

De Nationale MS Dag is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt dit jaar voor de zestiende keer georganiseerd. Het Nationaal MS Fonds is een landelijke organisatie die mensen met MS verder helpt aan de hand van voorlichting, ondersteuning en het financieren en initiëren van onderzoek. Meer informatie over de Nationale MS Dag is te vinden op www.nationaalmsfonds.nl.

© Nationale Zorggids