Normal_zwanger_zwangerschap_1

Een 44-jarige vrouw uit Haarlem is bevallen van een gezonde baby, terwijl ze niet wist dat ze zwanger was. Bovendien had ze op haar 22ste te horen gekregen dat ze geen kinderen kon krijgen omdat haar eileiders niet goed waren. Dat meldt RTL Nieuws. 

Afgelopen zaterdag werd Marielle van Wort opeens niet helemaal lekker. Ze verloor bloed en haar 49-jarige vriend Peter zei daarom dat ze even onder douche moest gaan staan. Ze bleef daarna veertig minuten op de wc. Toen hij vervolgens een gil hoorde, ging hij snel naar haar toe.

 "Ik hoorde een geluid", zegt hij. "Een soort plons, alsof er iets in de pot viel." Vervolgens zag hij twee handjes, twee beentjes en een paar ogen. Ondanks dat de moeder rookte tijdens de zwangerschap en een maand voor de bevalling nog in de achtbaan in Walibi heeft gezeten, is de baby gezond.

Hoe kan het dat Marielle niets heeft gemerkt van de zwangerschap?  "In mijn familie hebben ze last van darmkrampen en spastische darmen. En ik dacht dat ik in de overgang was." Ook werd haar buik iets voller. "Maar ik ging gewoon lijnen”, zegt ze. 

© Nationale Zorggids