Normal_janversteegh

De Nederlandse presentator Jan Versteegh is de nieuwe ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Samen met ambassadeurs Yvon Jaspers en Robert ten Brink zet hij zich in voor zieke kinderen en hun families. Dit meldt Ronald McDonald Kinderfonds. 

Versteegh, die in oktober 2017 voor het eerst vader werd en inmiddels zijn tweede kindje verwacht, vertelt: “Ik ben zelf veel te vroeg geboren, maar destijds waren er nog geen Ronald McDonald Huizen. Mijn ouders moesten elke keer op en neer rijden van huis naar het ziekenhuis. Het was voor hen zoveel fijner geweest om dicht bij mij te zijn. Ik vind het mooi dat ik nu zelf iets kan betekenen voor gezinnen met een kind in het ziekenhuis.”

Warm onthaal

Mede-ambassadrice Yvon Jaspers, die zich al vijftien jaar inzet voor het Ronald McDonald Kinderfonds, presenteerde de nieuwe ambassadeur tijdens het jaarlijkse vrijwilligersuitje van de Ronald McDonald Huizen afgelopen weekend. Versteegh werd enthousiast onthaald door de 1.900 vrijwilligers en sprak hen vervolgens toe. 

Door: Redactie Nationale Zorggids