Logo_zorgsaam

Sinds eind januari is zorgaanbieder ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen gestart met het implementeren van de module Takenplanning, die door Intus is ontwikkeld. Dat meldt ZorgSaam in een persbericht.

ZorgSaam is gespecialiseerd in ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg in de regio Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten. Voorheen werd op de afdeling Radiologie een gedetailleerde weekplanning handmatig opgesteld, hetgeen een tijdrovend proces is. Om dit proces handiger, efficiënter en professioneler te kunnen uitvoeren is gekozen voor de module Takenplanning van Intus.

Het doel van de module is om sneller een inzetplanning te maken en tegelijkertijd de efficiëntie en kwaliteit van de personeelsinzet te optimaliseren. De module Takenplanning draagt hier onder andere aan bij door een geavanceerde roosterautomaat voor werkplekplanning, het bijhouden van de ervaringsuren van de medewerkers en een gebruiksvriendelijke interface.

Intus biedt webgebaseerde producten voor personeelsplanning binnen verschillende branches, waaronder de gezondheidszorg met klanten in de V&V, thuiszorg, ziekenhuizen, GGZ, gehandicaptenzorg en ambulancevoorzieningen.

© Nationale Zorggids