Normal_mysteryland_main_stage

Afgelopen woensdag en donderdag organiseerde 10.000 HOURS samen met Mysteryland de Mystery Volunteer Days. Deze mini-variant van Mysteryland richt zich op ouderen en mensen met een beperking. Mysteryland is één van drukstbezochte festivals in Nederland. Voor mensen met een beperking brengt een bezoek aan dit festival vaak te veel prikkels met zich mee. Dat melden Mysteryland en RTV Noord Holland.

Op 3 augustus werd een verzorgingstehuis in Amsterdam omgetoverd tot een Mysteryland-locatie. Ouderen genoten samen met vrijwilligers van Mysteryland en 10.000 HOURS van een lunch en een feestje. De donderdag erna konden jongeren met een beperking genieten van het grootse feest op kleinschalig niveau door te dansen op muziek of deel te nemen aan dj- of dansworkshops, met als afsluiter een Mysteryland feest.

Stichting 10.000 HOURS promoot vrijwilligerswerk onder muziekliefhebbers van elektro. Het organiseert samen met festival, dj’s diverse vrijwilligersprojecten, waaronder voor ouderen en mensen met een beperking.

Door: Redactie Nationale Zorggids