Normal_zorgverzekering__zorg__gezondheidszorg

Chief Member Officer en lid van het Executive Committee Frank Elion heeft recent aangegeven VGZ te willen verlaten. Hij gaat per 1 oktober als zelfstandig bestuurder/kwartiermaker aan de slag op het gebied van grote transformaties in de zorg en de verzekeringsmarkt. Dit meldt VGZ.

Frank Elion is sinds 2013 werkzaam bij VGZ en was - voordat hij in 2021 werd benoemd tot Chief Member Officer - vier jaar lang voorzitter van de divisie Klant- en Merkpartners (KMP). Hij begeleidde in die tijd met bezieling en slagkracht de grote transformatie van onze organisatie waarbij de huidige geïntegreerde uitvoeringsorganisatie naar klanten en merkpartners is gerealiseerd en onze app-first strategie gestalte kreeg. Voordat hij in 2021 aantrad als CMO, stond hij mede aan de wieg van onze strategie. VGZ is Frank veel erkenning en dank verschuldigd voor zijn niet-aflatende inzet in de afgelopen jaren.
 
Marjo Vissers-Kuijpers: “Met Frank aan onze zijde heeft VGZ het gezicht gekregen waarmee we in de markt bekend staan: betrokken, bevlogen en gaan voor het gemak van onze leden. We gunnen hem deze nieuwe stap van harte, en gaan tegelijkertijd zijn bruis, gulle lach én scherpte enorm missen.”

Tijdelijke vervanging

Per 1 september 2023 treedt Art Beuting voor bepaalde tijd in functie van Chief Member Officer. Art is sinds 2013 werkzaam voor VGZ en werkte de afgelopen jaren zeer nauw samen met Frank op het gebied van klant- en merkontwikkeling als Directeur zakelijke markt en daarvoor Directeur Operations. De benoeming van Art Beuting is nog onder voorbehoud van toestemming van DNB (De Nederlandse Bank).
 
Door: Nationale Zorggids