Normal_foto

Thuishulp Sandra Tops ontving het eerste exemplaar van het voorleesboekje Noah en de superhulp van Claudy de Koning, Directeur HR bij thuiszorgorganisatie Tzorg. In het boekje geeft Tzorg thuishulpen de hoofdrol. Daarmee vragen zij aandacht voor het belangrijke werk en willen ze anderen enthousiasmeren voor een baan in de thuiszorg. Dit meldt Tzorg.

Tijdens de MeeZorgWeek zorgen kantoorcollega’s en relaties van Tzorg een zorgmoment mee met een thuishulp bij een cliënt thuis. Zo ook Claudy de Koning, Directeur HR. Voor haar een mooi moment om het eerste boekje aan thuishulp Sandra te overhandigen.
 
Claudy vertelt: "Iedereen die in de thuiszorg werkt, is een superheld. Want ze houden niet alleen het huishouden op orde en ondersteunen de cliënt, maar zijn nog zoveel meer. Zij zijn het vertrouwde gezicht, weten hoe het écht met een cliënt gaat en hebben oog voor naasten. Allemaal zodat iedereen zich aangenaam thuis kan voelen. Tzorg maakte het boekje Noah en de superhulp speciaal voor al deze superhelden."
 
Sandra leest met een glimlach het boekje door: "Ik vind het een erg leuk verhaal en herken me ook in hoe ons werk beschreven wordt. We zijn stiekem échte superhelden, sowieso in de ogen van onze cliënten. En voor hen doen we het uiteindelijk!"

Boekje

Noah gaat op bezoek bij zijn oma. Daar ontmoet hij thuishulp Anna die superkrachten lijkt te hebben. Noah is nieuwsgierig en gaat meteen op onderzoek uit. Zal hij het geheim van Anna ontdekken? Is zij een echte superheld?
 
De papieren versie van Noah en de superhulp is speciaal voor de thuishulpen en begeleiders van Tzorg. "Op www.tzorg.nl/thuiszorgverhaal is het boekje te bekijken voor iedereen. Daar lees je ook persoonlijke verhalen van onze medewerkers over wat hun werk zo bijzonder maakt," voegt Claudy de Koning toe. "Wij zijn trots op ons werk en met veel plezier delen we onze verhalen. Hopelijk inspireren we anderen zo om ook voor een baan in de thuiszorg te kiezen."
 
Door: Nationale Zorggids