Logo_vnu_exhibitions_europe_logo

Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 maart vindt de twaalfde editie plaats van de vakbeurs Zorg & ICT. De vakbeurs heeft een uitgebreid programma met lezingen en workshops over actuele thema’s als domotica, eHealth, gaming in de zorg, health apps, Elektronisch Patiënten Dossier/Elektronisch Cliënten Dossier, Big Data en zelfmanagement. De vakbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat meldt VNU Exhibitions.

Zorg & ICT richt zich op ICT toepassingen en diensten in de zorgsector. Op de beurs zijn noviteiten en innovaties te vinden op het gebied van advies, detachering, beveiliging, hardware, infrastructuur, webdiensten, opleiding en training, zorg specifieke software, generieke software, outsourcing, telecommunicatie en domotica.

Nieuw op de vakbeurs is de Zorgacademie, waar de bezoeker dagelijks terecht kan voor lezingen, presentaties en workshops over diverse onderwerpen. De sessies worden verzorgd door onafhankelijke partijen als NPCF, Artsennet, Smart Homes, Nictiz, NVEH, Vilans, IHE, Games for Health en vZVZ.

Voor verenigingen is er een Meeting Point waar brancheorganisaties, stichtingen en kennispartners in gesprek gaan met hun leden. Op het eHealth Start-Up Square profileren alle aanbieders van eHealth-oplossingen zich gezamenlijk en is er ruimte voor workshops en presentaties over dit onderwerp.

Meer informatie over het programma van de vakbeurs is te vinden via www.zorg-en-ict.nl. Op Twitter kan worden meegepraat via #zict14.

© Nationale Zorggids