Logo_flex

Op verzoek van cliënten en zorgverleners heeft JOYinCARE de PowerMove Flex ontwikkeld. Met de huidige generatie tilliften blijkt het in de dagelijkse praktijk maar voor een beperkte doelgroep mogelijk te zijn om comfortabel en veilig een gang naar het toilet te maken. Door het Flexjuk, in combinatie met een nieuwe manier van aanbrengen van toilet-tilbanden, is deze doelgroep aanzienlijk groter geworden.

Met behulp van de PowerMove Flex krijgt de cliënt een goede ondersteuning en is er meer ruimte om kleding te verwijderen. Ook kan in de passieve tillift het incontinentiemateriaal in een handomdraai worden verschoond.

Het unieke kantelsysteem van het Flexjuk creëert voor de cliënt extra comfort en veiligheid. Bovendien maakt het Flexjuk het mogelijk om de cliënt met een standaard tilband simpel en comfortabel goed achter in de stoel te positioneren.

De PowerMove Flex wordt gepresenteerd op de Support beurs op 7, 8, 9 en 10 mei in stand D076, in de Jaarbeurs in Utrecht. De Support beurs is de grootste beurs in de Benelux voor mensen die persoonlijk of beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

(Dit is een advertorial)