Normal_wintercircus_arlette_hanson_komt_het_zien__voelplein2

Tijdens de kerstvakantie zijn de kerst- en wintercircussen in het land het favoriete familie-uitje. Slechts één van de meest succesvolle wintercircussen van het land is ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden dankzij de Stichting Komt het Zien!. Wintercircus Arlette Hanson voert zes voorstellingen op in theaters, waarvan vijf in Nederland. Dit meldt Wintercircus Arlette Hanson.

De shows worden door Stichting Komt het Zien! toegankelijk gemaakt. Blindentolken verzorgen live-audiodescriptie via een koptelefoon en voorafgaand aan de show is er voor de mensen met een visuele beperking een voelplein voor een meet-and-feel met artiesten. Hoe voelt een trapeze en wat is dat nou precies? Hoe groot zijn de spierballen van de acrobaat? Zij ontdekken het allemaal tijdens dit unieke initiatief.

Blinden en slechtzienden kunnen nog van Wintercircus Arlette Hanson komen genieten in Amersfoort op donderdag 4 januari, in Oosterhout op vrijdag 12 januari en voor het eerst in Vlaanderen in Geel op zondag 14 januari. De laatste kans om het circus te zien is op maandag 22 januari in Helmond.

Door: Redactie Nationale Zorggids