Uniek & Romantiek: First Dates voor mensen met een beperking

De 25-jarige Jeroen van den Bosch is samen met zijn moeder en zus een nieuw datingconcept gestart: Uniek & Romantiek, speciaal voor mensen met een beperking. Van den Bosch merkte dat het in het dagelijks leven lastig is om mensen romantisch te leren kennen. Van zijn contacten hebben maar weinig een beperking. Met zijn datingconcept wil hij mannen en vrouwen matchen binnen een setting die overeenkomt met First Dates. Maar dan niet op televisie. Dit meldt RTL Nieuws. 

“Het concept is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar de liefde, maar die met reguliere dating niet verder komt. Of je nu blind of doof bent of een andere beperking hebt, dat maakt niet uit”, zegt Van den Bosch’s moeder Franca.

Viergangenmenu 

Zij en haar dochter maken de matches en organiseren een date in Brownies & Downies in Veghel. Het is altijd een viergangenmenu, voor de lunch of als diner. Voor nu gaat het enkel om mensen in de regio, maar als er veel animo is hoopt de familie te kunnen uitbreiden en dates op andere locaties te kunnen organiseren. 

Door: Nationale Zorggids