Normal_vgct_najaarscongres_2015_w215

Over drie weken organiseert de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) haar jaarlijkse najaarscongres. Meld je aan voor dit wetenschappelijke congres en je bent in één klap op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de cognitieve gedragstherapie. De teller staat inmiddels op meer dan 1100 unieke congresbezoekers!

Of het nu gaat om de cognitief gedragstherapeutische behandeling van verslaving, angststoornissen, OCD en aanverwante stoornissen, stemmingsstoornissen, eetstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, kinderen en adolescenten of ouderen. Alles komt aan bod tijdens het najaarscongres dat zich dit jaar richt op positieve emoties en gedrag in alle soorten en maten.

Divers programma
De wetenschappelijke commissie heeft een mooi en divers programma samengesteld. Zo kun je kiezen uit vele symposia en workshops, kijk je de kunst af tijdens openbare supervisiesessies, leer je de basics van cognitief gedragstherapeutische technieken bij clinical masterclasses, ga je je écht verdiepen tijdens de precongresworkshops, en nog veel meer! Kortom, een congres om je te laven (of te verslaven) aan de positieve kant van de mens. Keynotesprekers zijn David Bernstein, Emily Holmes, Madelon Peters, Anita Jansen en Menno de Bree.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt maak je kennis met verschillende uitgeverijen, software-aanbieders, patiëntenverenigingen en opleiders. De e-market of innovations in e-mental health laat je technologische ontwikkelingen in de GGz beleven. Ontdek CGt-behandelingen waarin online behandeling en face-to-face-contact wordt gecombineerd. En er bestaan allerlei apps, onder meer om stemmingen of medicijngebruik te monitoren.

Praktische informatie:
Aanmelden: www.vgctnajaarscongres.nl
Datum: 11, 12 en 13 november 2015
Organisatie: VGCt
Locatie: NH Hotel de Koningshof, Veldhoven
Accreditatie: VGCt, FGzPt klinisch (neuro)psycholoog, Verpleegkundig specialisten, NIP A&O A&G, NIP eerstelijnspsycholoog, NIP K&J NVO-OG.

Kosten:
Deelnameprijzen leden
Precongresworkshops € 275,-
Congresdag donderdag of vrijdag € 275,-
Congresdag donderdag en vrijdag € 495,-

Deelnameprijzen niet-leden
Precongresworkshops € 325,-
Congresdag donderdag of vrijdag € 325,-
Congresdag donderdag en vrijdag € 595,- 

(Dit is een advertorial)