Normal_mst_medisch_spectrum_twente

Het Medisch Spectrum Twente is op zoek naar de identiteit van een man die zich afgelopen zondag in het ziekenhuis meldde. Ondanks dat hij niet kon vertellen wie hij was, is hij opgenomen. Hij heeft een serieuze aandoening, zo blijkt. Dat meldt NOS.

De man van rond de 65 à 70 jaar oud kwam het ziekenhuis binnen zonder legitimatie, hij was niet in staat om te vertellen wie hij was. Vermoedelijk komt hij uit de regio. “Dat heeft te maken met de lichte kleding die hij droeg en het feit dat hij lopend is binnengekomen”, zegt woordvoerder Lars Wormgoor. Op het moment van binnenkomen droeg de man een spijkerjas, een bruin t-shirt, een spijkerbroek en halfhoge donkerbruine schoenen. 

Informatie over de man is eerder al verspreid via regionale media, maar dat leverde niets op. Het ziekenhuis is huiverig om een foto te verspreiden, want dan krijgt het te maken met privacywetgeving. Zo’n beslissing neemt het ziekenhuis niet zomaar. Het MST hoopt dat de man uiteindelijk weer weet wie hij is, zodat hij zijn identiteit zelf kan onthullen. Tot die tijd zoekt het familieleden die kunnen vertellen wie hij is.

Door: Redactie Nationale Zorggids