Stem op de Nationale Zorggids voor Website van het Jaar 2022!

De Nationale Zorggids is weer genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar! Onze website behoort tot de 12 beste websites van dit jaar in de categorie Gezondheid. De nominatie zelf is natuurlijk al een feestje waard, maar de daadwerkelijke titel ‘Website van het Jaar 2022’ in deze categorie zou fantastisch zijn. Om de nominatie te kunnen verzilveren hebben we jouw hulp nodig!

De Nationale Zorggids heeft een kleine, maar enthousiaste redactie die jou dagelijks voorziet van al het actuele zorgnieuws, zorgachtergronden en interviews. Van kraamzorg tot ouderenzorg, van ziekenhuiszorg tot zorgverzekeringen. Lees jij iedere dag met veel plezier ons zorgbrede nieuws? Dan kun jij ons zo helpen: 

Tot en met 21 oktober kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze meteen beoordelen. De stemmen leiden tot twee awards per categorie: beste website van het jaar of populairste website van het jaar. Dit betekent dat de website met het hoogste aantal stemmen uitgeroepen wordt tot populairste website en degene met de hoogste beoordeling (sterren) wordt benoemd tot beste website.

Stem op de Nationale Zorggids en maak kans op mooie prijzen!

Help jij de Nationale Zorggids naar de titel? Breng dan hier je stem uit!

Je maakt met je stemmen kans op een mooi geldbedrag van: 100, 150 en zelfs 250 euro! Hoe? Stuur dan een printscreen van je stem + gegevens naar winactie@nationalezorggids.nl

Door te stemmen maak je onder meer kans op de Playstation 5, bioscoopabonnement, smartwatch en meer. Hiervoor moet je je wel aanmelden voor het Multiscope testpanel.

Door: Nationale Zorggids