Normal_foto_contra_zorgbemiddeling_vacature_planner_irene_van_achteren_2023_1080x1080

Contra Zorgbemiddeling zoekt planners: 1 vaste planner voor in ieder geval de woensdag, donderdag, vrijdag 28 tot 32 uur met maandelijks 1 weekenddienst en wekelijks 1 avonddienst + 2 flexplanners die om beurten een weekend bereikbaarheid draaien op zaterdag en zondag van 06.15 tot 23.15 uur en maandag van 6.15 tot 08.30 uur.

Ben jij enthousiast, verantwoordelijk, zorgvuldig en vooral oplossingsgericht en communicatief sterk? Stuur je cv met motivatiebrief snel naar administratie@contrazorgbemiddeling.nl PS: ervaring in de gehandicaptenzorg is een pré en snel kunnen beginnen ook! Kijk snel bij de vacatures op deze website of op https://contrazorgbemiddeling.nl/nieuws/vacature-planner-contra-zorgbemiddeling-2023-2 en https://contrazorgbemiddeling.nl/nieuws/vacature-flex-planner-bijbaan.

Over Contra Zorgbemiddeling en haar werkzaamheden

Contra Zorgbemiddeling heeft een klein team met vaste medewerkers. Totaal zijn we met 10 tot 12 vaste medewerkers. Vanuit ons gezellige kantoor in Amersfoort bemiddelen wij zelfstandige zorg professionals voor diensten bij locaties van Zorginstellingen in de gehandicaptenzorg. De hoofdactiviteit van Contra is Zorgbemiddeling, maar daarnaast biedt Contra met haar Academy ook trainingen aan voor zorgpersoneel, organiseert Contra groepsvakanties voor mensen met een beperking die anders geen kans maken op een vakantie, regelt Contra via EVCvoordeZorg.nl scholingstrajecten op basis van werkervaring en last but not least probeert Contra via de Stichting Vrienden van Contra geld in te zamelen om wensen van cliënten uit te laten komen en projecten financieel te ondersteunen. Daarover hoor je binnenkort meer in ons volgende blog.