De nieuwe bus
Leverancier van innovatieve zorgconcepten JOYinCARE heeft vier nieuwe bussen aangeschaft voor haar wagenpark. Zij hebben hierbij gekozen voor bussen die rijden op groen gas. JOYinCARE heeft bronaanpak als leidraad in het oplossen van zorgvraagstukken. Daarom is gekozen voor de meest duurzame en schone brandstof bij de aanschaf van de nieuwe voertuigen. 
 
JOYinCARE levert onder meer tilliften en tilbanden aan zorginstellingen waarbij de gezondheid van de zorgverlener en de veiligheid van de cliënt voorop staan. Bij elk zorgvraagstuk kijkt de organisatie eerst naar achterliggende oorzaken om daarna op zoek te gaan naar de beste oplossing. 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel van JOYinCARE. De tilbanden worden bijvoorbeeld gemaakt door werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook wordt bij de productie van de tilbanden duurzame productiematerialen zoals bamboe gebruikt. Met de overgang naar het rijden op groen gas wordt hiermee een volgende stap gezet in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Groen gas is op dit moment de duurzaamste en schoonste brandstof voor voertuigen. Het vermindert CO2 uitstoot en verbetert de luchtkwaliteit. Door te kiezen voor deze brandstof levert JOYinCARE ook weer een bijdrage aan haar missie 'plezier in de zorg en zorgen met plezier'. 
 
(Dit is een advertorial)