Logo_streetsmart-logo_1

Nog uit eten deze maand? Ga dan naar een van de honderd StreetSmart-restaurants. In de maanden november en december vragen restaurants in Amsterdam hun gasten 1 euro per rekening extra te betalen om dreigende dakloosheid te voorkomen en armoede aan te pakken. Iedereen die wil bijdragen kan op de website van StreetSmart zien welke restaurants deelnemen. 100 procent van de restaurant-opbrengsten gaat rechtstreeks naar het goede doel. 

De opbrengensten van StreetSmart worden onder andere besteed aan groenten en fruit voor gezinnen in nood, de ondersteuning van verkopers van de Amsterdamse straatkrant Z! en aan hulp voor gezinnen met ernstige financiële problemen. Ook wordt het geld uitgegeven aan fruit voor dak- en thuislozen die bij de Regenboog komen, aan diners voor gezinnen en aan fietsen zodat mensen naar de dagbesteding kunnen of hun kinderen naar school kunnen brengen.

HVO Querido vraagt mensen die een restaurant hebben, in een restaurant werken of mensen in de horeca kennen om mee te doen. Kijk voor meer informatie op de website www.streetsmart.nl. 

(Dit is een advertorial)