Normal_politie1

Een aantal mensen in de provincie Noord-Holland besloot vrijdagavond overlast te veroorzaken door onder de invloed van drugs voor onrust te zorgen, gevechten aan te gaan en spullen te vernielen. Uiteindelijk zijn alle overlastgevende drugsgebruikers opgepakt. Dit meldt NOS. 

In Hoorn liep een man rond met een mes in zijn mond. Volgens de politie was hij heel luid en maakte hij gekke oergeluiden. De man vernielde een zonnestudio en stevende toen op de agenten af. Zij sprayden op hun beurt pepperspray in zijn gezicht. Tijdens zijn verhoor bleek dat hij lachgas en wiet had gebruikt en hiervan paranoïde was geworden.

Opwindingsdelier 

In Haarlem werd een man na cocaïne te hebben gesnoven agressief en begon hij spullen te spelen. Agenten kregen hem niet onder controle, maar de politiehond wel. Vermoedelijk had hij een opwindingsdelier. Op Texel ervoer een camping overlast doordat een jong met lsd op naakt over de camping liep. De man van het stel viel een agent aan die hierdoor gewond raakte. Beiden zijn even later opgepakt.