Normal_euro_geld_betalen__5_

De benefietdag voor baby Isabelle van Beers, die een maand geleden met lekkende darmen werd geboren, heeft 5181,80 euro opgeleverd. Dat heeft haar familie bekend gemaakt,  meldt Omroep Gelderland.

Isabella werd een maand geleden op de Filipijnen geboren met lekkende darmen. De ziekte is levensbedreigend en op de Filipijnen is ze uitbehandeld. Het meisje kan ik Nederland geopereerd worden, maar het vervoer naar Nederland kost tienduizenden euro's.

Haar vader, Wilfred van Beers, probeert nu op allerlei manieren geld in te zamelen voor hulp aan zijn dochter. Via een crowndfundactie had hij al 2200 euro opgehaald. Door de benefietdag op het terrein van voetbalclub Blauw Wit komt daar nog eens bijna 5200 euro bij. Dit bedrag is opgehaald door spullen te veilen en te verloren die onder andere beschikbaar waren gesteld door bedrijven. Ook werd er een benefietwedstrijd gespeeld bij Blauw Wit, de club waar de vader voetbalt.

Als Isabelle in Nederland aankomt, waarschijnlijk woensdag of donderdag, wordt ze overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen. 

© Nationale Zorggids