Normal_rss_entry-298128

Maxime Meiland maakt dit najaar haar opwachting in een nieuw seizoen van het tv-programma Vier Handen Op Eén Buik. De 25-jarige Chateau Meiland-ster is één van de bekende moeders die in dit programma aanstaande tienermoeders bijstaan tijdens hun zwangerschap. Dat maakte omroep BNNVARA woensdag bekend.

Het is voor Meiland, zelf moeder van kleuter Claire en zwanger van haar tweede kind, de eerste keer dat ze aan dit programma meedoet. In een reactie laat ze weten: "Ik doe mee aan Vier Handen Op Eén Buik omdat ik zelf jong, ongepland moeder werd. Hierdoor denk ik dat ik de aanstaande moeder goed kan steunen en waardevol advies kan geven. Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!"

Angela Groothuizen

Andere bekende moeders die in dit negende seizoen van de NPO 3-hit te zien zijn, zijn cabaretière Karin Bloemen, zangeres Leona Philippo, actrice Victoria Koblenko, realityster Channah Koerten en presentator Airen Mylène samen met haar man oud-hockeyer Taeke Taekema. Angela Groothuizen, die net als veel van de voornoemde BN'ers al vaker een tienermoeder bijstond in dit programma, bijt op 14 september het spits af tijdens de eerste aflevering.

Door: ANP