Logo_nieuw_logo_utrecht_hacking_health

Net als in 2017 en 2018 opent het UMC Utrecht de deuren voor Dutch Hacking Health Utrecht. De organisatie roept iedereen die weet hoe de zorg persoonlijk kan om zich hiervoor op te geven.

Het primaire doel van Hacking Health is om snel ideeën om te zetten in realistische en mensgerichte oplossingen voor de uitdagingen in de zorg. Deelnemers met verschillende achtergronden gaan in een intensief weekend samenwerken aan actuele uitdagingen. Zij werken aan een prototype van de beoogde oplossing en leren meer over de kracht van samenwerken met mensen uit andere vakgebieden.

Het programma

Op donderdagavond 11 april worden alle ideeën (cases) gepresenteerd. De deelnemers kiezen na de presentaties een case en sluiten zich aan bij een team. Op vrijdag en zaterdag worden de cases uitgewerkt tot prototypes. Zaterdagmiddag presenteren de teams hun resultaat aan de jury en maken we de prijswinnaars bekend. De winnaars doen vervolgens mee aan de landelijke finale. Die landelijke finale vindt begin mei ook  in het UMC Utrecht plaats. Klik hier voor het volledige programma.

Workshops

Voor een optimale start van Dutch Hacking Health Utrecht, kun je morgen nog terecht bij de gratis workshop ‘Blockchain: de winst zit in samenwerking’. Aanmelden kan hier.

Klik hier voor de verbeterideeën van dit jaar of bekijk de fotoreportage van Dutch Hacking Health 2018.

Een ieder die een verbeteridee heeft om de zorg persoonlijk te maken kan zich inschrijven op https://dutchhackinghealth.nl/utrecht/