Normal_c_logo__2__01

De 9e editie van De Nationale GezondheidsBeurs dat van 11 t/m 14 februari plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht) kent een recordaantal van 319 exposanten. Ook biedt het dagelijks 75 presentaties en workshops over een gezonde leefstijl met o.m. Carola van Bemmelen (Sugar Challenge), Professor Philip Scheltens (Haperende Hersenen), Ralph Moorman (Hormonen in Balans) en Kim Holland (Liefdes Coach). 

De meeste bezoekers zijn vrouw (76 procent). Daarom is er een speciaal Vrouwenpaviljoen ingericht met een grote verscheidenheid aan zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen, zoals gynaecologen, cardiologen, seksuologen, chirurgen, overgangsconsulenten en voedingsdeskundigen. Zij geven antwoord op de vragen rond het vrouwenhart, de overgang, seksualiteit, incontinentie, ontlastingsklachten en migraine. Daarnaast is er op de beurs ruim aandacht voor onder meer superfoods, mindfulness, en persoonlijke lichaamstraining.

De Nationale GezondheidsBeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl en biedt de veertigduizend bezoekers lezingen, workshops, proeverijen, massages, kookdemonstraties, yoga-sessies, behandelingen en gezondheidstesten. Samengebracht in een zestal thema's: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten en Drinken, Sport & Fitness, Body & Mind en eHealth & Technologie. 

©Nationale Zorggids