Normal_teamwork_personeel_werk_samenwerking_team
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Eenzaamheid is van alle leeftijden en komt voor in elke maatschappelijke groepering. In de strijd tegen eenzaamheid wordt in de gemeente Lopik nog niet structureel samengewerkt. Daarom organiseren de gemeente Lopik, Pulse en Vitras voor professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn de conferentie ‘Samen tegen eenzaamheid’. Dit meldt de gemeente Lopik. 
Doel van deze conferentie is het verkennen van al bestaande samenwerkings­vormen en het uitbreiden en versterken van deze samenwerking in de strijd tegen eenzaamheid. Tijdens de conferentie zullen professionals en vrijwilligers samen aan de slag gaan om in beeld te brengen wat er op dit moment al tegen eenzaamheid wordt gedaan en om tot nieuwe inzichten te komen.
 
De conferentie vindt plaats op woensdag 16 september 2015 in Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6 te Lopik en begint om 19.30 uur. Ook professionals in de zorg en vrijwilligersorganisaties die geen uitnodiging hebben ontvangen, zijn van harte welkom. Bij voorkeur graag voor 11 september aanmelden bij de gemeente Lopik via sanne.kosterman@lopik.nl. De conferentie wordt ondersteund door Coalitie Erbij. 
 
© Nationale Zorggids