Logo_thedecisioninstitute_logo-rgb-small

The Decision Group organiseert deze zomer twee summer schools over Value-Based Health Care. In vier uur tijd wordt diep ingegaan op de uitdagingen anno 2016 en de verwachte ontwikkelingen in de toekomst. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor medici, management en beleidsmakers in de gezondheidszorg en worden begeleid door ervaren professionals en docenten met de meest actuele kennis van het vakgebied. De deelnemers worden aangemoedigd eigen ervaringen te delen met gelijkgestemden in een vertrouwelijke setting om zo van elkaars benadering te leren.

15 juli: Summer School Value-Based Health Care: Richting 2020
In deze Summer School worden de meest recente ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van VBHC besproken. Hoe zal het toepassen van VBHC er uit zien in de toekomst en hoe implementeer je VBHC in een zorgorganisatie?

Aan de hand van de meest actuele Harvard Business cases als ‘Mayo Clinic: the 2020 Initiative’ en de cardiologiecase uit de UK ‘Reconfiguring Stroke Care in North Central London’ komen de onderwerpen medisch leiderschap en het samenbrengen van zorg in een zorgketen aan bod. Uiteraard wordt de koppeling van de VS en de UK naar Nederland gemaakt. Of u al bekend bent met Value-Based Health Care of nog niet, deze Summer School is voor iedere zorgprofessional nuttig en relevant.

De Summer school biedt, naast een blik in de toekomst, verdieping in Value-Based Health Care. Leer over de nieuwste ontwikkelingen op VBHC gebied en kom op 15 juli naar Landgoed de Salentein. Inschrijven kan hier

11 augustus: Special Summer School: The Value-Based Health Care Data & IT Challenge
Zoekt u, als zorgspecialist, een goede manier om om te gaan met data & IT? Veel zorgprofessionals hebben moeite met werken met en het gebruiken van IT: het is het twee na grootste probleem bij het implementeren van VBHC.

In deze summer school wordt niet alleen gekeken naar de problematiek van werken met data&IT, maar juist naar de oplossingen. De volgende vragen komen aan bod:

  • Wat gaat typisch fout bij het werken met data&IT?
  • Wat zijn bestaande praktische oplossingen om dit op te lossen?
  • Welke aanpak zorgt voor een succesvolle uitkomst?
  • Hoe wordt de ‘taalbarrière’ tussen medici en IT-ers hanteerbaar?
  • Hoe kan het gat tussen IT en medici gedicht worden?

Aan de hand van verschillende Harvard Business Cases worden deze onderwerpen besproken onder leiding van verschillende experts op dit gebied. Leer hoe u IT in uw voordeel kan laten werken en kom naar deze Summer School op 11 augustus. Inschrijven kan hier

Beide masterclasses zijn inclusief lunch en zijn voorzien van een BIG-accreditatie.

(Advertorial)