Normal_handicap_beperking_rolstoel

Op 8 april en 25 mei organiseren vijf beroepsverenigingen en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Wij Willen Gezien Worden en het ministerie van Volksgezondheid dialoogsessies over aantrekkelijk werk in de gehandicaptensector. De vraag die centraal staat: hoe kunnen we het werk zo organiseren om ruimte voor de kern te krijgen en te houden? Dit meldt Volwaardig leven. 

Zorgmedewerkers in de gehandicaptenzorg dragen iedere dag bij aan een vitale samenleving waarin voor elk mens mogelijkheden zijn om mee te doen en zich te ontwikkelen. Wat maakt het werk in de gehandicaptenzorg aantrekkelijk? Wat kun je daar zelf aan doen? Hoe werk je goed in een team? Wat heb je van de organisatie nodig?

Dat soort vragen komen aan de orde in de dialoogsessies op donderdag 8 april en dinsdag 25 mei, van 15.30 uur tot 17.30 uur. Het zijn online bijeenkomsten waarin mensen in de gehandicaptenzorg het gesprek aangaan met collega’s uit alle landstreken. Meer informatie vind je hier en aanmelden kan er ook.

Door: Nationale Zorggids