Logo_image001

Op 20 februari 2016 organiseert Gehandicaptensport Nederland een themadag met als onderwerp ‘Gehandicapten sportvereniging klaar voor de toekomst’. Een dag met inspirerende workshops die deelnemers direct in de praktijk kunt toepassen.

De dag staat in het teken van deskundigheidsbevordering. Deelnemers kunnen kiezen uit twee van de volgende workshops: Trends & Ontwikkelingen in de sport, Maatschappelijk besturen; succesvol samenwerken, Sporters met een verstandelijke beperking, Trainen & Coachen van jongeren met autisme, Herkennen en voorkomen van seksuele intimidatie. De workshops worden gegeven in samenwerking met Brug8 en ASK (Academie voor Sportkader) en zijn allen gericht op aangepast sporten en de daarbij horende doelgroep. Naderhand hebben de deelnemers de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. 

De themadag is bedoeld voor bestuurders, trainers, begeleiders, vrijwilligers, coaches van sportverenigingen met aanbod voor mensen met een beperking en verenigingen die interesse hebben in aangepast sporten, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches, ambtenaren Sport, Wmo en andere belangstellenden. 

De kosten voor deelname aan de themadag zijn 10 euro, voor leden van Gehandicaptensport Nederland is het gratis. Inschrijven kan hier. Voor meer informatie zie www.gehandicaptensport.nl

© Nationale Onderwijsgids