De curator had een kort geding aangespannen om ervoor te zorgen dat de laatste paar cliënten vrijdag zouden verhuizen. Dat gaat echter niet lukken, want de rechtbank in Groningen doet volgende week pas uitspraak. Haast  De advocaat van één van de cliënten

Het grootste deel van de cliënten van de Groningse zorginstelling MartiniZorg, die in januari failliet ging, heeft inmiddels een nieuwe woning. Enkele cliënten willen niet weg, omdat ze ontevreden zijn met de nieuwe woonplek die hen geboden wordt. Dat meldt RTV Noord. 

De curator had een kort geding aangespannen om ervoor te zorgen dat de laatste paar cliënten vrijdag zouden verhuizen. Dat gaat echter niet lukken, want de rechtbank in Groningen doet volgende week pas uitspraak.

Haast

De advocaat van één van de cliënten snapt niet waarom de curator zo’n haast heeft. Het contract van het appartement waar de cliënt momenteel woont, loopt gewoon nog. Ook zegt de advocaat dat hij zich niet voor kan stellen dat de rechter zich laat opjagen door MartiniZorg.

Door: Nationale Zorggids