Normal_online_internet_toetsenbord_typen

Koninklijke Boom uitgevers en e-health leverancier IPPZ slaan de handen ineen. Boom uitgevers stelt drie e-health programma’s beschikbaar via Karify, het nieuwe blended behandelportaal van e-health leverancier IPPZ. Dat meldt IPPZ.

Via deze pilot willen de bedrijven verkennen hoe de wetenschappelijk gevalideerde behandelmodules van Boom uitgevers beschikbaar gesteld kunnen worden binnen een betrouwbare online behandelomgeving. Indien de pilot een succes blijkt zullen er meer online programma’s via Karify worden aangeboden.

Met de samenwerking tussen Boom uitgevers en e-health leverancier IPPZ wordt gehoor gegeven aan de wens van ggz-instellingen in Nederland om wetenschappelijke behandelprogramma's ook online beschikbaar te maken. Deze instellingen werken vaak al met de behandelprogramma’s die door Boom uitgevers in boekvorm worden uitgegeven.

Karify is een e-healthportaal nieuwe stijl. Het stelt zorgverleners in staat om online zorg en informatie op maat aan te bieden en informatie te delen over de keten in een beveiligde behandelomgeving. Daarnaast kunnen patiënten zelf hun persoonlijk dossier in Karify beheren en samenstellen en informatie delen met zorgverleners en familie.

© Nationale Zorggids