Normal_ict_digitaal_computer_muis

Zorginstelling GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) en ICT-dienstverlener Winvision hebben een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. De ondertekening hiervan past in het grote ICT-vernieuwingsprogramma van de ggz-instelling. Dit meldt Zorgvisie. 

In 2012 ontwikkelde Winvision, gespecialiseerd in Microsoft-technologie, een nieuw werkplekplatform voor GGZ WNB. “We werken al een paar jaar met Winvision samen. Met deze overeenkomst kiezen we voor continuïteit in een dynamische tijd en voor echt partnerschap met elkaar”, zegt bestuurder van de ggz-instelling Lex de Grunt. In de samenwerking worden grote en structurele projecten onder handen genomen, waarbij behoefte is aan stabiliteit en continuïteit in de ICT. In de tweede helft van het jaar zal de infrastructuur van de organisatie verhuizen naar een datacentrum in Amsterdam. Aan het eind van het jaar gaat het het werkplekplatform vernieuwen en wordt er ingezet op mobiele werplekken.

GGZ WNB is een instelling met ongeveer duizend medewerkers verdeeld over vier vestigingen. Het biedt zorg aan zo'n 6.500 cliënten met psychische aandoeningen en psychiatrische problemen. 

©Nationale Zorggids