Normal_handjehelpen_martine_schuller

Op donderdag 17 juli trakteerde Handjehelpen de vrijwilligers uit Woerden, IJsselstein, Oudewater, Montfoort en Lopik op tapas in restaurant El Rey en op een gratis massage aangeboden door Botanica uit Bilthoven. Vanwege het 35-jarig bestaan van Handjehelpen worden dit jaar op verschillende manieren de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tijdens de gezellige bijeenkomst in Woerden konden de vrijwilligers meteen even persoonlijk kennis maken met de nieuwe regiocoördinator: Martine Schuller

Handjehelpen bestaat 35 jaar
Vanwege het jubileumjaar organiseert Handjehelpen in alle regio's bijeenkomsten voor haar vrijwilligers. Want alleen dankzij de belangenloze inzet van de vrijwilligers kan Handjehelpen steeds meer hulpvragers een steuntje in de rug bieden. Zo wordt er elke maand een Vrijwilliger van de Maand benoemd en vervult Handjehelpen met behulp van sponsors dit jaar 35 wensen van vrijwilligers en hulpvragers. Op de www.handjehelpen.nl kun je alle verhalen lezen.

Handjehelpen: gewoon doen!
Handjehelpen zorgt voor een passende koppeling tussen mensen met een beperking en vrijwilligers, die hun maatschappelijke betrokkenheid willen omzetten in daden. Handjehelpen is in 35 jaar uitgegroeid tot een professionele organisatie met 18 medewerkers. In 2013 werd door meer dan 1200 vrijwilligers en stagiaires ruim 105.000 uur hulp geboden. Handjehelpen is actief in de regio Utrecht.