Jeugdhulpverlener Levvel heeft er een nieuwe toezichthouder bij

Nadat twee leden van de raad van toezicht van Levvel hun maximale zittingstermijn hadden bereikt, moest de jeugdhulpinstantie op zoek naar twee nieuw toezichthouders. Onlangs trad Ale Houtsma al toe tot de raad van bestuur en vanaf 1 februari 2024 voegt Robert Grem zich hier ook bij. Dit meldt Skipr. 

Sinds 2021 werkt Grem als directeur HRM bij de Universiteit van Amsterdam. Bij de gemeente Rotterdam werkte hij daarvoor als HR-afdelingshoofd Mobiliteit & Ontwikkeling, Vitaal en Veilig Werken. Van Brienen Consulting BV en KMPG waren enkele publieke instanties waar hij als organisatieadviseur werkte.

Ziekenhuiservaring

Ale Houtsma is een echte zorgman en heeft ziekenhuiservaring in het binnen- en buitenland, onder meer bij het Radboudumc, Spaarne Gasthuis, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Karolinska University Hospital in Zweden. Hij weet veel van digitale zorg, spoed- en ketenzorg, duurzaamheid, regionale samenwerking en werkgeluk.

Levvel helpt kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen in lastige situaties met opvoedondersteuning, specialistische jeugdhulp en complexe psychiatrische zorg.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky