Lara Stone

AMSTERDAM (Novum) - Het Nederlandse model Lara Stone is zondag bevallen van haar eerste kind. De 29-jarige blondine zette een zoontje op de wereld, bevestigt een woordvoerder aan de Britse krant Daily Mail. Het jongetje is de eerste spruit voor Stone en haar echtgenoot David Walliams.

Hoe het model en de 41-jarige komiek hun zoontje noemen, is nog niet bekend. Walliams liet onlangs weten dat hij een 'normale' naam voor zijn kind wil. Het stel zelf heeft nog niets losgelaten over de geboorte, maar vrienden sturen felicitaties via social media.

Fotograaf Mert Alas was de eerste die felicitaties twitterde en zo het nieuws naar buiten bracht. Alas, die goed bevriend is met Stone, heeft zijn bericht inmiddels teruggetrokken.

Walliams maakte de zwangerschap van Stone in november wereldkundig. "Ik heb geweldig nieuws", twitterde de komiek, onder andere bekend van Little Britain. "Mijn prachtige vrouw Lara Stone is zwanger." Stone en Walliams leerden elkaar in 2009 kennen, in mei 2010 trouwden ze in Londen.