Logo_svrzz

De Stichting voor Regionale Zorgverlening (SVRZ) organiseert van 21 tot en met 30 november 2013 een boekenweek op acht zorglocaties voor ouderen in de provincie Zeeland. De hele week zijn er in diverse locaties voorleessessies en activiteiten met boeken. Als sluitstuk is er op vrijdag 29 november een boekpresentatie in villa Der Boede in Koudekerke. Dat meldt SVRZ.

SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij wensen van de cliënten.

Op verschillende locaties zal er worden voorgelezen door kinderen van de basisschool, schrijvers en verzorgers. Ook kunnen bewoners zelf voorlezen aan kleuters die bij hen op bezoek komen. Verder zijn er diverse activiteiten zoals een boekenmarkt, een boekenbingo, een lezing over de zee en een knutselmiddag. Het programma wordt afgesloten op vrijdag 29 november met de presentatie van het boek ´Zeeland, literaire reis langs het water´ in villa Der Boede van SVRZ.

© Nationale Zorggids