Logo_logo_st_antionius_sint

Het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein is door het Top Employers Institute gecertificeerd vanwege zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het St. Antonius scoort in het onafhankelijk onderzoek vooral goed op secundaire arbeidsvoorwaarden & werkomstandigheden en training & ontwikkeling, zo meldt het ziekenhuis in een persbericht.

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute) reikt wereldwijd certificaten uit voor uitstekende arbeidsomstandigheden die werkgevers voor hun werknemers creëren. Het St. Antonius Ziekenhuis is een van de selecte organisaties die de certificering Top Employers Cure & Care 2014 heeft ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.

Ben Peek, manager van de eenheid Personeel & Organisatie, is blij met het resultaat: ‘'Het St. Antonius is een werkgever die verantwoordelijkheid geeft en investeert in de ontwikkeling van medewerkers. De toekenning van dit keurmerk betekent dan ook dat onze inspanningen hierin worden beloond.'

Werknemers van het ziekenhuis maken gebruik van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness en diverse kortingen op het gebied van sport, verzekeringen, cultuur en ontspanning. Ook krijgen zij voorrang bij medische behandelingen.

Sinds 1 april zijn alle verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten en verloskundigen binnen het St. Antonius ingeschreven in het kwaliteitsregister van hun beroepsgroep. Hierdoor worden zij gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen en te voldoen aan de door de beroepsgroep opgelegde kwalitatieve eisen ten aanzien van hun kennis en vaardigheden.

© Nationale Zorggids