Logo_invoorzorg

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van In voor zorg organiseert dit kenniscentrum een Winterzorgbeurs op maandag 17 november 2014 in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht. Tijdens de Winterzorgbeurs staan de deelnemers en relaties van In voor zorg centraal.

Belangstellenden die werkzaam zijn in de langdurige zorg worden uitgenodigd om op 17 november 2014 langs te komen voor een programma met opvallende en vernieuwende initiatieven, inspirerende praktijkvoorbeelden, presentaties en ontmoetingen.

Op de beursvloer is een aanbod van doorlopende activiteiten en zijn er diverse In voor zorg-deelnemers aanwezig die hun veranderverhaal en -aanpak willen delen. Door diverse sprekers worden lezingen verzorgd over diverse onderwerpen in de langdurige zorg. Verder zijn er zogenoemde micro-clinics te volgen van experts en is er gelegenheid om het vijfjarige bestaan van In voor zorg met borrel te vieren.

De Winterzorgbeurs in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein in Utrecht is gratis toegankelijk en is op maandag 17 november open van 10.00 tot 18.00 uur. Het aanmeldformulier en informatie over de Winterzorgbeurs is te vinden op www.invoorzorg.nl/ivz/winterzorgbeurs2014.

© Nationale Zorggids