Normal_normal_justitie__rechtbank

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat toch niet in hoger beroep tegen de celstraf die de 'horrorvader' uit Bunschoten opgelegd heeft gekregen. Tot groot ongenoegen van het OM moest de man slechts twee jaar de gevangenis in voor het mishandelen en opsluiten van zijn kinderen. De zogenoemde horrorvader stond ook terecht voor het seksueel misbruiken van zijn dochter en het bedreigen van zijn zoon, maar deze en zes andere beschuldigingen hielden geen stand in de rechtbank. Dit meldt de  Telegraaf. 

Hoewel het OM zich nu wegens onvoldoende aanknopingspunten terugtrekt, betekent dit niet dat een hoger beroep van de tafel is. Terreurvader Koelewijn gaat zelf ook in hoger beroep omdat hij zijn kinderen niet stelselmatig mishandelde.

Hij gaf toe één van zijn zoons te hebben opgesloten, maar niet zonder reden. Hij deed dat om zijn dochters tegen te beschermen, zijn zoon had zijn zusjes anders verkracht. De politie sprak hier voor de zomer al over met de dochters en zij hebben aangifte tegen hun broer gedaan.

Door: Redactie Nationale Zorggids