Normal_otolift-traplift-modulair-railsysteem-570x380

De beslissing tot aankoop van een traplift wordt vaak uitgesteld tot het écht niet meer anders kan. Omdat een traplift doorgaans geheel op maat wordt gemaakt, is er meestal sprake van een levertijd van enkele weken. Iedere dag wachten is vaak wel een dag te veel. Otolift Trapliften heeft daarom een nieuwe traplift ontwikkeld, die aanzienlijk sneller kan worden geleverd. 

Binnen 48 uur gebruiksklaar geleverd

De rail van de nieuwe Modul-Air traplift is modulair opgebouwd. De rail hoeft niet meer in de fabriek op maat te worden gemaakt, de monteurs kunnen dit voortaan op locatie doen. Omdat Otolift alle onderdelen voor de Modul-Air op voorraad heeft, kan Otolift de Modul-Air traplift binnen 48 uur volledig gebruiksklaar plaatsen.

Geen compromis

Ondanks die modulaire opbouw is de Modul-Air allesbehalve een compromis. De Modul-Air heeft namelijk de dunste enkele rail ter wereld. Deze slanke rail neemt minder ruimte in beslag en valt ook minder op in het interieur. Hij kan bovendien ook nog gemakkelijker langs de binnenbocht of buitenbocht van de trap worden geplaatst. Standaard beschikt de Modul-Air, net als de andere Otolift trapliften, over een automatisch draaibare zitting en een automatisch opklapbare voetenplank. Door de slimme Reverse Drive Technology kan de stoel zich ook deels of geheel achteruit verplaatsen om te voorkomen dat de benen of voeten tegen de muur of trapleuning kunnen stoten.

Hoge restwaarde

De rail van de Modul-Air kan, als de traplift niet meer nodig is of moet worden verhuisd, eenvoudig worden gedemonteerd. Omdat veel onderdelen opnieuw kunnen worden gebruikt, heeft de Modul-Air traplift een veel hogere restwaarde.

Levenslange garantie

De gebruikszekerheid is bij een traplift van essentieel belang. Otolift heeft zoveel vertrouwen in haar producten dat het, in combinatie met een Zorgzeker pakket, zelfs een levenslange garantie biedt.

Niet goed? Geld terug!

Uniek is ook de ‘niet goed, geld terug’ garantie, die Otolift als enige in de markt biedt. Wie niet tevreden is met de traplift, kan dit binnen een week na plaatsing aan Otolift doorgeven. De traplift wordt dan kosteloos gedemonteerd en de klant krijgt het geld terug.

Marktleider

Koninklijke Otolift B.V. maakt al sinds 1968 trapliften. Er zijn al zo’n 200.000 Otolift trapliften geleverd, waarmee Otolift marktleider in Nederland is. Met de nieuwe Modul-Air zet Otolift weer een nieuwe maatstaf in de branche. Het familiebedrijf, dat al 125 jaar bestaat, is momenteel bezig met een wereldwijde expansie.
Meer informatie ontvangen? Klik hier om de gratis traplift brochure aan te vragen. Benieuwd hoe de lift werkt? Bekijk hier het filmpje

(Dit is een advertorial)