Logo_pmzorglogo3

Op dinsdag 29 mei aanstaande wordt de 2e editie van het jaarlijkse congres Projectmanagement in de Zorg georganiseerd in de Science Tower, Rotterdam. Deze editie heeft als thema ‘Van Vaardigheid naar Vak!’. Met Kjell van der Giessen als dagvoorzitter en onder meer Victor Lamme als keynote spreker. Daarnaast praktijkcases van onder andere VUmc, Philadelphia, LUmc, Amarant en meer! Lezers van de Nationale Zorggids ontvangen 50 euro korting met de code PMZ18ZG! Meld je nu aan!

Zorgorganisaties die hun projectmanagement op orde hebben, hebben betere dienstverlening. De kwaliteit van projectmanagement in de zorg moet omhoog en daarom moet deze disicpline een volwaardige plek krijgen in de zorgorganisatie. Maar waar begin je? Hierover zul je op het congres Projectmanagement in de zorg over in gesprek gaan. Je leert bovendien hoe je als zorgprofessional en projectmanager omgaat met projectmanagement als volwaardige discipline.

Tijdens het congres krijg je handvatten en nieuwe inzichten mee die je kunt gebruiken in je eigen organisatie. Krijg een antwoord op de vraag: hoe ga je als zorgorganisatie om met de continue druk op het (her)organiseren en innoveren van de organisatie?

Voor wie is Projectmanagement in de Zorg?

Voor projectmanager, projectleiders en programmamanagers. Maar ook voor afdelingshoofden, opleidingsadviseurs en bijvoorbeeld managers en controllers.

Meld je aan met korting

Deelname bedraagt normaal gesproken 395 euro (non-profit) en 795 euro voor professionals die niet in de non-profit sector werken. Gebruik je onze unieke kortingscode PMZ18ZG, dan krijg je 50 euro korting! Vink bij je aanmelding aan ‘Ik heb een code’ en vul dan de code in bij ‘Uw code’. Aanmelden kan via deze link.

Projectmanagement in de Zorg vindt plaats op dinsdag 29 mei en wordt geopend om 9.00 uur. Om 16.30 kun je nog een afsluitende borrel meemaken waarna het congres om 17.30 de deuren sluit.

Locatie: de RotterdamseZorg – Science Tower. 

Door: Redactie Nationale Zorggids