Normal_finsc_advertorial

Heb je geen affiniteiten met belastingzaken? Of heb je gewoon geen tijd om zelf jouw aangifte te doen? Laat het over aan FINSC Accounting. Dan heb je er geen omkijken naar en weet je zeker dat er geen enkele fiscale aftrekpost over het hoofd wordt gezien.

Wanneer je door de Belastingdienst als ondernemer wordt aangemerkt voor de inkomstenbelasting heeft dit vaak veel voordelen. Als zelfstandige professional in de zorg kun je dan gebruik maken van fiscale aftrekposten. Je wilt jouw tijd natuurlijk zoveel mogelijk gebruiken om te ondernemen. Tegelijk wil je geen belastingvoordelen mislopen. Laat daarom jouw aangifte inkomstenbelasting door ons verzorgen. FINSC Accounting zorgt ervoor dat je gebruik maakt van alle fiscale aftrekposten waar je recht op hebt.
 
Bij de aangifte inkomstenbelasting voor zelfstandige professionals moet met veel zaken rekening worden gehouden. Zo bestaat de zelfstandigenaftrek en startersaftrek als je aan de urencriterium voldoet. Daarnaast kun je te maken krijgen met voorzieningen en afschrijvingen op jouw investeringen. Wij kennen de wet en zijn goed op de hoogte van alle recente ontwikkelingen.
 
Ook als je geen winst hebt kunnen wij jouw aangifte op een correcte manier verzorgen. Verliezen mag je namelijk met winsten uit voorgaande en toekomstige jaren verrekenen.
 
FINSC Accounting verzorgt jouw ondernemers aangifte inkomstenbelasting voor een vast bedrag van € 59,95 (excl. btw). Dit bedrag rekenen wij voor de gehele aangifte. Dus inclusief eigen woning, lijfrente, spaargeld en aandelen.
 
Raadpleeg onze website www.finsc.nl voor het maken van een afspraak.
 
(Dit is een advertorial)