Logo_seminar_strategische_keuzes_voor_de_huisartsenpraktijk

De laatste jaren zijn er veel veranderingen op de huisarts afgekomen: substitutie, veranderingen in de ggz, de ketenzorg die zich heeft ontwikkeld en ga zo maar door. Hoe houd u als huisarts zelf de regie in een wereld die snel verandert? 

Op 26 mei organiseert MedischOndernemen het seminar ‘Strategische keuzes voor de huisartsenpraktijk’. Tijdens dit seminar leert u hoe u zelf uw koers kunt kiezen, strategische keuzes kunt maken en hoe u uiteindelijk anders durft te proberen en uw eigen weg zoekt.

Inspirerende sprekers, zoals Jan Frans Mutsaerts en Koen van den Brandt, laten u zien hoe u dat doet. Jan Frans Mutsaerts pleit ervoor om zelf in actie te komen. ‘’Als je gaat zitten afwachten, bedenkt iemand anders voor jou wat je moet doen. Als je iets onderneemt, heb je meer opties.'' Koen van den Brandt voegt daaraan toe: ‘’Mensen moeten hun eigen hart volgen; niet doen wat iedereen doet, maar uw eigen pad kiezen’’.

Kom ook naar het seminar Strategische keuzes voor de huisartsenpraktijk op 26 mei van 16:00 – 21:00 uur voor inspiratie en handvatten bij het maken van keuzes voor uw praktijk. Kijk hier voor meer informatie.

advertorial